Mellemans Alexander

Foto
Informatie
Aard praktijk:
Geslacht:
Talen:
Voorstelling werkzaamheden

Ik ben Alexander Mellemans, werkzaam als psychotherapeut bij www.huismidori.be .Ik werk er tevens als seksuologisch hulpverlener. Onderstaand kan je de thematieken die ik begeleid terugvinden.
Via mijn persoonlijke website www.de-feniks.be kan je tevens meer informatie over mezelf terugvinden.

Opleidingen
Basisopleiding:
Lidmaatschappen beroepsorganisaties

Vlaamse Vereniging van Therapeuten in de Interactionele Vormgeving

Vormen van seksuologische werkzaamheden
Voor wie?
Specialisatie in seksuologische problematieken
Meer info? Klik bovenaan op wetenschappelijke info.
Specialisatie methodiek van behandeling
Meer info? Klik bovenaan op wetenschappelijke info.
Kostprijs

Ik kan contactmomenten voorzien op maandagavond, woensdag en donderdag door de dag, op zaterdagvoormiddag. Ik vraag 50 euro per sessie.

Locatie

Huis Midori
Weggevoerdenstraat 40
3500 Hasselt
België
Telefoonnummer: +32475811642
BE
Location

logo creative commonsDisclaimer en copyrights klik hier  © De copyrights van de hier weergegeven tekst rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). De informatie/foto's werden soms (letterlijk) ontleend aan andere internet/literatuurbronnen of zijn aangepast naar andere internet/literatuurbronnen. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Er is geen enkel commercieel, doch louter een informatief en educatief opzet. Inden er auteursrechterlijke schendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be  met opgave van de betrokken schending van copyrights. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden.

Kennis is er om te delen, niet om te bezitten.