Gielen Gerard

Foto
Informatie
Aard praktijk:
Geslacht:
Talen:
Voorstelling werkzaamheden

Lector UC Leuven Limburg Groep Gezondheid en Welzijn http://www.ucll.be
Lector Thomas More Geel http://www.thomasmore.be

Coördinator postgraduaat seksuologische hulpverlening.

Seksuologische praktijk : Zavelvennestraat 61  3500 Hasselt (Kiewit) (zijstraat Kempische steenweg)

Opleidingen
Basisopleiding:
Toelichting opleidingen en bijscholingen

Master pedagogische wetenschappen KULeuven (1982)

Master seksuologie Kuleuven (1986)

Lidmaatschappen beroepsorganisaties

Erkend lid van de Vlaamse Vereniging van Seksuologen http://www.seksuologen-vlaanderen.be  (zie hier)

Deze beroepsverenigingen heeft een eigen deontologische code waaraan ik ben gebonden, en die terug te vinden is op hun website. Ik onderschrijf ook de deontologische code die je op deze website vindt.

Vormen van seksuologische werkzaamheden
Meer info seksuologisch werk

Voor seksuologische hulpverlening, seksuele counseling, relatietherapie of andere vragen  kan je me mailen via gerardgielen@telenet.be  . Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, dan kan je me bellen op het nummer 0476217042 (bij niet opnemen ben ik hetzij aan het lesgeven, hetzij in gesprek, spreek dan een boodschap in, ik bel u asap terug).

Er wordt altijd gestart met een kennismakingsgesprek (50 min) waarna je zelf beslist of je verdere begeleiding wil. Daarna volgen enkele gesprekken om de thematiek helder te maken. Het kan dat je gevraagd wordt om thuis enkele vragenlijsten in te vullen. Op basis daarvan wordt een begeleidingsplan opgesteld.  Naargelang de aard van de thematiek bestaat een volledige begeleiding uit tien à vijftien sessies van vijftig minuten. In het begin van de therapie zijn de sessies wekelijks of tweewekelijks. Naarmate de behandeling vordert, kan er meer tijd verlopen tussen de sessies.

Duur van de begeleiding?

Naargelang de  aard en de ernst van je problemen, de situatie waarin je zit en wat je wilt bereiken en ook van de hulpbronnen waarover je beschikt varieert dit van enkele sessies tot tien à vijftien sessies.

Bij relatieproblemen kan je je als koppel aanmelden maar naargelang de aard van problematiek zijn er afzonderlijke sessies mogelijk of worden er gezamenlijke én afzonderlijke sessies voorzien.

Bij seksuele of relationele problemen als koppel worden er t)huiswerkopdrachten meegegeven.

Je kan op elk moment beslissen om de begeleiding stop te zetten. Bij annuleren van een sessie wordt er gevraagd om minstens 24u op voorhand te verwittigen via mail telefoon of sms.

Voor wie?
Specialisatie in seksuologische problematieken
Meer info? Klik bovenaan op wetenschappelijke info.
Specialisatie methodiek van behandeling
Meer info? Klik bovenaan op wetenschappelijke info.
Kostprijs

Een sessie duurt vijftig minuten en kost 60 euro. Er is enkel de mogelijkheid om contant te betalen na elke sessie. Er is geen terugbetaling voorzien door het RIZIV. Sommige mutualiteiten voorzien een eigen regeling waarbij een deel door hen wordt vergoed, maar die regeling verschilt van organisatie tot organisatie. U neemt daarvoor best contact op met uw betreffende mutualiteit.

Locatie

Zavelvennestraat 61
3500 Hasselt
België
Telefoonnummer: 0476217042
Limburg BE
Location

logo creative commonsDisclaimer en copyrights klik hier  © De copyrights van de hier weergegeven tekst rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). De informatie/foto's werden soms (letterlijk) ontleend aan andere internet/literatuurbronnen of zijn aangepast naar andere internet/literatuurbronnen. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Er is geen enkel commercieel, doch louter een informatief en educatief opzet. Inden er auteursrechterlijke schendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be  met opgave van de betrokken schending van copyrights. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden.

Kennis is er om te delen, niet om te bezitten.